STOBE jouw leverancier voor Beamers, Projectieschermen en Projectoren!

STOBE jouw leverancier voor Beamers, Projectieschermen en Projectoren!

Ontdek STOBE: Jouw Partner in Beamer in de beamer markt!

Opzoek naar een leverancier of sourcing van beamers? Wij zijn jouw projector leverancier! Lees verder en ontdek waarom

Welkom bij STOBE! Naast ons eigen merk beamers zijn wij ook trotse leveranciers voor andere bedrijven die projectoren willen verkopen. Onze missie is duidelijk: wij willen de beamer markt laten groeien en de ontwikkeling ervan vooruitstuwen. Samen kunnen we een aanzienlijk deel van de TV-markt overnemen en de manier waarop mensen thuis entertainment beleven transformeren.

Waarom Kiezen voor STOBE?

Een Groeiende Beamer Markt
Bij STOBE geloven we dat beamers de toekomst van home entertainment zijn. Met hun veelzijdigheid en steeds verbeterende technologie bieden beamers een ongeëvenaarde kijkervaring die traditionele TV's niet kunnen evenaren. Door samen te werken, kunnen we deze markt laten groeien en innoveren, waardoor beamers een onmisbaar onderdeel worden van elk huishouden.

Leverancier voor Bedrijven
Wij zijn meer dan alleen een merk; we zijn ook jouw betrouwbare leverancier van projectoren en projectieschermen. Als je op zoek bent naar een partner die je kan voorzien van kwalitatieve beamers tegen scherpe prijzen, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide strategie ontwikkeld om beamers tegen de meest kostenefficiënte prijzen in te kopen en deze besparingen aan jou door te geven.

Onze Inkoopstrategie

Gezamenlijke Bestellingen
Een van de belangrijkste manieren waarop we kosten besparen, is door gezamenlijke bestellingen te plaatsen. Bestellingen komen bij ons binnen en we combineren deze tot één grote order bij de leverancier. Dit stelt ons in staat om aanzienlijke kortingen te krijgen en deze besparingen door te berekenen aan onze klanten.

Jaarlijkse Bezoeken aan China
Om onze relaties met leveranciers te versterken en nieuwe partnerschappen aan te gaan, bezoeken we jaarlijks China. Tijdens deze bezoeken leggen we contact met nieuwe leveranciers en evalueren we hun productiekwaliteiten. We kennen elke fabriek die mini beamers maakt en begrijpen hun unieke strategieën en samenwerkingen. Deze kennis stelt ons in staat om de beste leveranciers te selecteren en continu te innoveren.

Strategische Samenwerkingen
Elke fabriek in China heeft zijn eigen strategie en samenwerkingsverbanden. Bij STOBE spelen we hierop in door strategische partnerschappen aan te gaan die ons in staat stellen om de beste producten tegen de beste prijzen te leveren. Ons netwerk in China is ongeëvenaard, en deze relaties zijn essentieel voor ons succes.

Doe Mee met de Beamer Revolutie

Bij STOBE zijn we vastbesloten om de beamer markt te laten groeien en vooruit te stuwen. Of je nu op zoek bent naar projectoren voor thuisgebruik, kantoor of als cadeau, wij hebben de expertise en de producten die je nodig hebt. Sluit je aan bij onze beamer revolutie en ontdek de voordelen van samenwerken met een marktleider.

Ben je klaar om de beamer markt te betreden en je assortiment uit te breiden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

Wil jij een beamer inkopen maar weet je niet welke? of ben je opzoek naar een samenwerking? Neem dan gerust contact op met b2b@stobe.nl of stobe.ecommerce@gmail.com

*Bonus tip! zet in jouw listing beamer VS TV en benoem de voordelen hiervan, zo kunnen we met z'n alle de beamer markt laten groeien zonder 100% tegen elkaar te concurreren.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.