Beste zakelijke klant,


Als specialist in beamers en projectieschermen begrijpen we dat u op zoek bent naar de beste oplossingen voor uw bedrijf. Daarom bieden wij nu een speciaal B2B-aanbod voor bulk aankopen.

Als u bij ons bulk aankopen doet, kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen op ons assortiment hoogwaardige projectieapparatuur. Of u nu een give-away actie organiseert of uw kantoor wilt uitrusten met meerdere beamers, wij hebben de expertise en het assortiment om u te helpen.

Daarnaast geven wij top service en advies, op basis van de aanvraag helpen wij onze klanten de juiste beamer te selecteren voor de juiste gebruikersdoelen.

Onze gespecialiseerde B2B-afdeling staat altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste projectieoplossingen voor uw bedrijf en om u te helpen bij het plaatsen van uw bulk bestelling. Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

''Naast onze webshop beamers, hebben wij ook nog een assortiment aan exclusieve zakelijk beamers met personalisatie mogelijkheden''


Met vriendelijke groet,
Business department
STOBE.NL

Neem contact op met onze zakelijke afdeling:

  1. Beschrijf waarvoor de aanvraag is: Promotie - Giveaway - Zakelijk gebruik - Relatie schenking - EK voetbal actie
  2. Gewenste inkoop prijs per/stuk (Hiermee kunnen wij sneller een gewenste beamer adviseren)
  3. Benodigde personalisatie (eigen logo op doos/product, bedankt kaartjes etc.)
  4. Leveringsdatum (afname van 500+ is gemiddeld 2 maanden levertijd)
  5. Andere wensen
  6. Afname hoeveelheid

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.