Veelgestelde vragen over:

Verzending, levering, betaling, garantie, retour, contact

U kunt een bestelling plaatsen door het gewenste product toe te voegen aan uw winkelwagen en vervolgens het bestelproces te doorlopen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De levertijd van uw bestelling kan variëren, afhankelijk van het product en de locatie. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en u ontvangt een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden.

U ontvangt een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden. Met dit trackingnummer kunt u uw bestelling volgen op de website van de vervoerder.

Ja, u kunt uw bestelling retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het product, mits het product onbeschadigd en in de originele verpakking is. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het retourproces.

Wij bieden een garantieperiode van 1 jaar op al onze producten, tenzij anders vermeld. Als uw product defect raakt binnen de garantieperiode, neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het retourproces.

Ja, we accepteren internationale bestellingen. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren en dat u mogelijk extra kosten moet betalen, zoals invoerrechten of belastingen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via stobe.ecommerce@gmail.com of +31649234423. We zijn beschikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00. We zullen ons best doen om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Veelgestelde vragen over gebruik van de beamer:

Wij hebben verschillende beamer in ons assortiment, en zullen ons assortiment jaarlijkst uitbreiden. Momenteel is de cinematic model het beste voor thuis. Dit model is ook overdag goed te gebruiken als er geen felle zonlicht op de muur te zien is.

De aantal lumen is afhankelijk van jouw situatie:

  1. Als je alleen 's avonds wilt kijken en een goedkoper model wilt dan kunt u het beste voor een beamer gaan met 5000 lumen = 150 ANSI lumen
  2. Als je de beamer wilt gebruiken met een beetje daglicht raden wij een model aan met 10.000 lumen = 330 ANSI lumen
  3. Als je echt overdag wilt kijken raden we een model aan met 20.000 lumen = 660 ANSI lumen

Voor het beste resultaat adviseren wij om een beamer met een NANO ALR projectiescherm te kopen. Dit zorgt ervoor dat de beamer een hoger contrast krijgt, beter in daglicht zichtbaar is en de helderheid hoger wordt.

Al onze beamers hebben een LED lamp, dit zorgt ervoor dat de beamer lamp niet vervangen hoeft te worden.

De levensduur van een beamer is afhankelijk van verschillende factoren.

welke technologie er gebruikt wordt. LCD, LED, LASER, DLP

Onze beamers hebben allemaal een LED lens. dit zorgt ervoor dat de beamer langer mee gaat.

De gemiddelde branduren van onze beamers zijn 40.000 uur, dat is 8 uur per dag en 13 jaar lang.

Beamers met een prijs van gemiddeld € 250 kan je gebruiken voor buiten, echter is het verstandig om een NANO ALR projectie scherm erbij te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het licht van buiten weerkaatst wordt. Hierdoor heb je beter contrast en helderheid buiten.

ja, je kan met je USB telefoon oplaad kabel verbinding maken met je beamer. Echter kan je dan geen Netflix of andere streamingsdiensten erop projecteren. Hiervoor heb je een HDMI kabel naar jouw telefoon ingang nodig, dit verschilt per telefoon.

Ja, dit kan op verschillende manieren

of een TV kast aansluiten op de beamer.

of met een APP van bijvoorbeeld Ziggo ( of andere providers) streamen met een Chromecast naar de beamer.