STOBE Zakelijk Nieuws: Samenwerkingen, Acties en Evenementen - Blijf Op De Hoogte

Een Mini Beamer als Kerstcadeau voor Relatiegeschenken: Leuk voor iedereen!

Een Mini Beamer als Kerstcadeau: Het Leukste Geschenk voor de Feestdagen!

De kerstperiode is aangebroken, een tijd van warmte, gezelligheid, en samenzijn met familie en vrienden. Buiten is het koud en donker, waardoor we meer tijd binnenshuis doorbrengen. Wat is er nu leuker dan deze gezellige avonden te verrijken met een XXL thuisbioscoopervaring? Een mini beamer als kerstcadeau is het perfecte geschenk om deze feestdagen onvergetelijk te maken. Hier lees je waarom dit unieke cadeau voor iedereen geschikt is.

De Gezelligste Tijd van het Jaar

December is dé maand waarin we genieten van knusse avonden bij de open haard, warme chocolademelk, en de magie van kerstverlichting. Terwijl de sneeuw buiten valt, kruipen we binnen lekker dicht bij elkaar. Dit is het ideale moment om samen films te kijken, oude klassiekers te herbeleven, of nieuwe favorieten te ontdekken. Een mini beamer maakt van elke avond een bioscoopavond, perfect voor deze tijd van het jaar.

XXL Thuisbioscoopervaring

Stel je voor: de open haard knispert, de kerstboom twinkelt, en op de muur speelt je favoriete kerstfilm op groot scherm. Met een mini beamer transformeer je je woonkamer eenvoudig in een thuisbioscoop. Het grote beeld en de heldere projectie zorgen voor een meeslepende kijkervaring die iedereen zal waarderen. En het mooiste is dat je niet eens de deur uit hoeft om van een bioscoopervaring te genieten!

Veelzijdig Gebruik: TV Kijken en Meer

Moderne mini beamers zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze zijn niet alleen ideaal voor het kijken van films, maar je kunt er ook gewoon TV mee kijken. Sluit je beamer aan op je kabelontvanger, streamingapparaat of zelfs je laptop, en geniet van live TV, series, sportwedstrijden, en nog veel meer. Dit maakt de mini beamer een praktisch en multifunctioneel geschenk dat het hele jaar door gebruikt kan worden.

Een Uniek en Origineel Cadeau

Een mini beamer is een uniek kerstcadeau dat zich onderscheidt van de gebruikelijke geschenken zoals kleding, gadgets of accessoires. Het is een verrassend en innovatief cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt bij iedereen. Of het nu voor een familielid, vriend, of collega is, een mini beamer is een geschenk dat iedereen kan waarderen en gebruiken. Het is een investering in blijvende herinneringen en gezellige avonden samen.

Past Perfect bij Iedereen

Het mooie van een mini beamer is dat het een cadeau is dat bij iedereen past:

  • Gezinnen: Voor gezellige filmavonden en het streamen van favoriete shows.
  • Stellen: Voor romantische avonden thuis met een grote dosis entertainment.
  • Studenten: Voor presentaties, studiegroepen, en ontspanning na het studeren.
  • Professionals: Voor thuiswerk, zakelijke presentaties, en ontspanning na een lange werkdag.

Een mini beamer is een veelzijdig apparaat dat iedereen plezier en gemak brengt, ongeacht hun levensstijl of interesses.

Conclusie

Een mini beamer als kerstcadeau is de perfecte manier om de feestdagen extra speciaal te maken. Het biedt een XXL thuisbioscoopervaring, veelzijdig gebruik voor TV en films, en past bij iedereen. Deze feestdagen, geef een geschenk dat zorgt voor onvergetelijke momenten en blijvende herinneringen. Een mini beamer is het leukste cadeau voor kerstgeschenken, ideaal voor die koude, gezellige avonden binnen bij de open haard. Maak van elke avond een magische bioscoopavond en verras je geliefden met dit unieke en innovatieve kerstcadeau!

Ga verder met lezen
Relatiegeschenk Mini Beamer: Volledig te Personaliseren voor Maximale Impact!

Beamer Volledig te Personaliseren: Het Ultieme Unieke Relatiegeschenk

In de wereld van relatiegeschenken draait alles om impact en blijvende herinneringen. Wat als je een geschenk zou kunnen geven dat niet alleen praktisch en entertainend is, maar ook volledig te personaliseren? Een beamer voldoet aan al deze criteria en meer. Hier zijn de redenen waarom een gepersonaliseerde beamer het ultieme unieke relatiegeschenk is.

Een Cadeau waar Iedereen Iets aan Heeft
Een beamer is een cadeau dat universele aantrekkingskracht heeft. In een tijd waarin entertainment een integraal onderdeel is van ons dagelijks leven, biedt een beamer een scala aan mogelijkheden:


- Films en Series: Transformeer elke kamer in een thuisbioscoop en geniet van een echte filmervaring.
- Sportwedstrijden: Beleef de spanning van een live wedstrijd op een groot scherm, alsof je zelf in het stadion zit.
- Presentaties: Een beamer is ook ideaal voor zakelijke doeleinden, zoals het geven van presentaties en vergaderingen.
- Gaming: Voor gamers biedt een beamer een meeslepende spelervaring op een groot scherm.

Wie wil nou niet zo'n veelzijdig en bruikbaar geschenk ontvangen?

Uitgebreide Personaliseringsmogelijkheden

Wat een onze beamer echt onderscheidt als relatiegeschenk, is de mogelijkheid om het volledig te personaliseren. Dit maakt het niet alleen een geschenk, maar ook een krachtig marketinginstrument voor jouw bedrijf. Hier zijn enkele personaliseringsopties:

- Logo op de Beamer: Laat je bedrijfslogo direct op de behuizing van de beamer drukken. Dit zorgt ervoor dat je merk altijd in het zicht is, ongeacht waar de beamer wordt gebruikt.
- Logo op de Doos: De verpakking kan worden voorzien van jouw logo en bedrijfsnaam. Een prachtig verpakte beamer met jouw branding zorgt voor een onvergetelijke eerste indruk.
- Opstartscherm: Bij het inschakelen van de beamer kan een opstartscherm met jouw logo of een speciale boodschap verschijnen. Dit geeft een professionele touch en verhoogt de merkbekendheid.
- Vooraf Geïnstalleerde Apps: Installeer vooraf bedrijfsgerelateerde apps of andere nuttige toepassingen. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger direct aan de slag kan en jouw bedrijf in gedachten houdt.

Veelzijdigheid: TV Kijken en Meer

Moderne beamers zijn veel meer dan alleen een simpele projector. Ze zijn veelzijdige apparaten die naadloos kunnen worden geïntegreerd in het dagelijks leven:
- TV Kijken: Sluit eenvoudig je tv-ontvanger aan op de beamer en geniet van je favoriete shows en nieuwsuitzendingen op een groot scherm.
- Streaming: Met ingebouwde streamingmogelijkheden of via aangesloten apparaten zoals een Chromecast of Apple TV, kun je eenvoudig toegang krijgen tot Netflix, YouTube en andere streamingdiensten.
- Connectiviteit: Moderne beamers bieden diverse aansluitmogelijkheden zoals HDMI, USB en draadloze connecties, waardoor ze eenvoudig te koppelen zijn met verschillende apparaten.

Een Uniek en Luxueus Gadget
Een beamer is niet zomaar een gadget; het is een statement. Het laat zien dat je om je relaties geeft en bereid bent te investeren in een geschenk dat echt waarde toevoegt. Het is een luxe item dat zowel thuis als op kantoor een centrale plaats kan innemen.

Conclusie
Een volledig gepersonaliseerde beamer is het ultieme unieke relatiegeschenk dat indruk maakt en blijvende waarde biedt. Het combineert entertainment, functionaliteit en marketing in één stijlvol pakket. Of het nu gaat om het kijken van films, het geven van presentaties, of het streamen van je favoriete shows, een beamer biedt eindeloze mogelijkheden. En met de vele personaliseringsopties kun je jouw bedrijf op een onvergetelijke manier presenteren. Geef een geschenk dat echt verschil maakt en kies voor een gepersonaliseerde beamer als jouw volgende relatiegeschenk.

*Tip vraag naar onze relatiegeschenk catalogus. Meer informatie? Neem dan contact op met Luc Broos, onze B2B manager.

Tel: +31615046285

email: Luc@trystobe.nl

Ga verder met lezen
Relatiegeschenk Idee: Iets Wat Wel Gebruikt Gaat Worden!

Relatiegeschenk Idee: Iets Wat Wel Gebruikt Gaat Worden! 

We kennen het allemaal: het einde van het jaar nadert en het is tijd om de beste relatiegeschenken te kiezen. Maar hoe kies je een cadeau dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook écht gebruikt gaat worden? Het antwoord is simpel: kies voor iets praktisch en verrassend. En geloof het of niet, dit jaar hoef je niet verder te zoeken dan de slaapkamer van je klanten en partners! Ja, je leest het goed – het geheim van het perfecte relatiegeschenk ligt gewoon in ieders slaapkamer. Benieuwd hoe dat zit? Lees dan snel verder!

Waarom Praktische Relatiegeschenken?

Laten we eerlijk zijn: niemand wacht met spanning op een nieuwe pen of een kopje met het logo van een bedrijf erop. Deze standaard relatiegeschenken belanden vaak ongebruikt in de la of op een plank in de kast. Maar als je iets geeft dat echt bruikbaar is, maak je een blijvende indruk. Het gaat om het geschenk dat je niet alleen overhandigt, maar ook waar je klant of partner iets mee doet – en dat brengt ons bij de slaapkamer!

Iedereen Heeft Een Slaapkamer, Toch?

Ja, vrijwel iedereen heeft een slaapkamer, tenzij je een gelukkig kampeerder bent die elke nacht onder de sterren slaapt. Maar zelfs dan, wie zegt dat je geen upgrade voor je kampeerervaring kunt gebruiken? Dus waarom niet een cadeau dat elke slaapkamer upgradeert tot een luxe filmzaal? Daar komt de STOBE Mini Beamer in beeld. Dit is niet zomaar een gadget; het is een ticket naar een XXL thuisbioscoopervaring!

Waarom STOBE Mini Beamers Het Perfecte Relatiegeschenk Zijn

1. Een Thuisbioscoop in Je Slaapkamer

Stel je voor: je komt thuis na een lange werkdag, je kruipt in je comfortabele bed, en in plaats van te staren naar een kleine TV of een laptop, kijk je je favoriete film op een groot scherm dankzij de STOBE Mini Beamer. Geen ingewikkelde installaties of dure bioscoopkaartjes nodig – gewoon een heerlijke filmavond in je eigen slaapkamer! Dit is precies wat je klanten en partners nodig hebben om die luxe filmervaring te beleven zonder hun huis te verlaten.

2. Van Laptops Tot Bedbanken – STOBE Heeft Het Allemaal

Of je nu een film aan het kijken bent vanaf je laptop, een Netflix-binge sessie hebt op je bedbank, of een game aan het spelen bent in je huiskamer, de STOBE Mini Beamer maakt alles mogelijk. Dit veelzijdige apparaat is compact genoeg om op elk nachtkastje te passen, maar krachtig genoeg om het hele scherm te vullen met je favoriete content. Het is als een personal assistant voor je entertainmentbehoeften – en wie houdt er niet van een beetje luxe?

Een Vleugje Humor: Het Verhaal Achter Het Perfecte Geschenk

Laten we een paar momenten samen delen, toch? We weten allemaal hoe het voelt om een relatiegeschenk te ontvangen dat je in je lade wegstopt – het is een beetje alsof je je verjaardagscadeau hebt gekregen en er niet echt om maalt. Maar wat als je in plaats daarvan iets krijgt wat je echt kunt gebruiken? Wat als je geen “Oh, een pen” zegt, maar “Wow, een mini beamer!”?

Met een STOBE Mini Beamer geef je geen gewoon geschenk; je geeft een ervaring. Het is alsof je een VIP-bioscoopabonnement geeft, maar zonder de lange rijen en de popcorn die overal plakt. Het is een cadeau dat uitnodigt tot relaxen, tot samen zijn, en het allerbelangrijkste – tot een beetje verwennerij!

Hoe Kun Je De STOBE Mini Beamer Personaliseren?

De STOBE Mini Beamer is niet alleen een technisch wonder; het is ook een canvas voor jouw creativiteit! Hier zijn een paar manieren om je beamer te personaliseren en je merk op een geweldige manier te presenteren:

  • Logo op de Beamer: Laat je bedrijfslogo op de behuizing drukken. Elke keer dat de ontvanger zijn beamer uit de kast haalt, zien ze jouw logo – en dat betekent meer zichtbaarheid voor jouw merk!

  • Logo op de Verpakking: Een mooie verpakking met jouw logo maakt de eerste indruk nog specialer. Het zorgt ervoor dat je geschenk er niet alleen goed uitziet, maar ook goed aanvoelt.

  • Gepersonaliseerd Opstartscherm: Stel een opstartscherm in met je logo of een persoonlijke boodschap. Het eerste wat de ontvanger ziet als ze de beamer aanzetten, is een vriendelijke herinnering aan jouw bedrijf.

  • Vooraf Geïnstalleerde Apps: Installeer nuttige apps of content op de beamer. Dit is een extra touch die je geschenk nog waardevoller maakt!

Andere Top Ideeën Voor Praktische Relatiegeschenken

1. Herbruikbare Waterflessen

Ze zijn milieuvriendelijk en handig voor onderweg, op kantoor of tijdens het sporten. Het is een geschenk dat je altijd bij je hebt en waar je dagelijks van kunt genieten.

2. Draadloze Opladers

In een wereld waar we allemaal constant op onze telefoons zitten, zijn draadloze opladers een must-have. Ze zijn compact, handig, en je logo kan gemakkelijk worden toegevoegd.

3. Luxe Notitieboeken

Voor degenen die nog steeds van pen en papier houden, is een mooi notitieboek een stijlvol en nuttig cadeau. Perfect voor het maken van notities of het bijhouden van to-do lijsten.

4. Bluetooth Speakers

Bluetooth speakers zijn ideaal voor thuisgebruik of onderweg. Ze bieden geweldige geluidskwaliteit en zijn een geweldige manier om je merk te laten horen!

Conclusie

Als je op zoek bent naar een relatiegeschenk dat niet alleen opvalt, maar ook écht gebruikt wordt, is de STOBE Mini Beamer je geheime wapen. Het is niet alleen een gadget, maar een toegangspoort tot een luxueuze thuisbioscoopervaring die elke slaapkamer kan omtoveren in een filmparadijs. Dit jaar, verras je klanten en partners met iets waar ze daadwerkelijk blij van worden – iets wat ze zullen gebruiken, en niet alleen in de la laten liggen!

Dus, zeg vaarwel tegen de eeuwige pen en het immer-nutteloze kopje en zeg hallo tegen een relatiegeschenk dat een glimlach op ieders gezicht tovert. Met de STOBE Mini Beamer geef je niet alleen een cadeau, maar ook een ervaring die je relaties zullen waarderen en gebruiken.

Kies voor het cadeau van het jaar en maak van deze feestdagen een onvergetelijke ervaring met STOBE Mini Beamers!

Ben je klaar om indruk te maken? Ontdek de mogelijkheden met STOBE Mini Beamers en geef een relatiegeschenk dat écht gebruikt gaat worden!

Wil je meer weten over de STOBE Mini Beamer? Bezoek onze website of neem contact op met B2B@stobe.nl

Ga verder met lezen
Dit is waarom je een mini beamer als relatiegeschenk wilt!

Dit is waarom je een beamer als relatiegeschenk wilt!

1. Een cadeau waar iedereen iets aan heeft!
Iedereen houdt van entertainment, en een beamer opent een wereld van mogelijkheden. Of het nu gaat om het kijken van films, series, sportwedstrijden of zelfs het spelen van games, een beamer is een cadeau waar iedereen blij van wordt. Het biedt de mogelijkheid om een bioscoopervaring in je eigen huis te creëren. Wie wil dat nou niet?

2. Veel personaliseringsmogelijkheden
Een beamer als relatiegeschenk biedt talloze personaliseringsmogelijkheden, waardoor je jouw bedrijf op een unieke manier kunt presenteren:
- Logo op de beamer: Laat je bedrijfslogo op de beamer drukken voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf.
- Logo op de doos: De verpakking kan ook worden gepersonaliseerd met jouw logo en bedrijfsnaam, waardoor de ontvanger meteen een positieve associatie heeft bij het uitpakken.
- Logo bij opstarten: Je kunt ervoor kiezen om een opstartscherm met jouw logo te tonen wanneer de beamer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor extra merkbekendheid elke keer dat de beamer wordt gebruikt.
- Vooraf geïnstalleerde bedrijfsapp: Installeer een bedrijfsapp of andere nuttige apps vooraf op de beamer, zodat de ontvanger direct kan beginnen met het gebruiken van de beamer op een manier die ook jouw bedrijf promoot.

3. Met een beamer kan je tegenwoordig ook gewoon TV kijken!
Beamers zijn niet meer alleen voor het kijken van films. Moderne beamers kunnen eenvoudig worden aangesloten op tv-ontvangers, streamingdiensten en andere bronnen, waardoor je ook live tv kunt kijken. Dit maakt de beamer een veelzijdig apparaat dat voor tal van entertainmentopties kan worden gebruikt. Het is een uniek en luxe gadget dat zeker indruk zal maken.

Kortom, een beamer als relatiegeschenk is niet alleen een waardevol en veelzijdig cadeau, maar biedt ook talloze mogelijkheden om je merk op een opvallende en memorabele manier te promoten. Het is een investering in blijvende zichtbaarheid en klanttevredenheid.

Ben jij opzoek naar een mini beamer als relatiegeschenk? Neem dan direct contact op met onze B2B manager Luc Broos +31615046285 of luc@trystobe.nl en vraag naar onze relatiegeschenk catalogus.

Ga verder met lezen
investeren in start ups? Investeer dan direct bij STOBE!
Investeer in Onze Veelbelovende Start-Up!

Welkom op onze website! We zijn bijna helemaal uitverkocht, en dat is niet zonder reden. Ons voorraad is bijna op, en we moeten onze leningen terugbetalen. Daarnaast hebben we lopende aanvragen waarbij klanten pas betalen na ontvangst van de beamers, wat ons tijdelijk zonder voorraad heeft gezet.

Dit is waar jij in beeld komt.

Wil jij investeren in een start-up waar je niet alleen financieel betrokken bent, maar ook actief kunt bijdragen aan het succes? Dan is dit jouw kans!

Waarom investeren in ons?

1. Snelle groei: Onze producten zijn in hoge vraag en bijna uitverkocht.
2. Betrouwbare klantenbasis: We hebben lopende aanvragen die ons verzekeren van toekomstige inkomsten.
3. Betrokkenheid: Als investeerder krijg je de kans om nauw betrokken te zijn bij ons project en mee te denken over de toekomst.

Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden

We nodigen je uit om persoonlijk kennis te maken en meer te leren over ons project. Ontdek hoe jij kunt investeren in een dynamisch en groeiend bedrijf en actief kunt bijdragen aan ons succes.

Neem nu contact met ons op en maak een afspraak!

Contacteer ons nu stobe.ecommerce@gmail.com of  stuur gerust een whatsappje op +31640133903 en zet de eerste stap naar een betrokken investering in een veelbelovende start-up.

Ga verder met lezen