Dit is waarom je een mini beamer als relatiegeschenk wilt!

Dit is waarom je een mini beamer als relatiegeschenk wilt!

Dit is waarom je een beamer als relatiegeschenk wilt!

1. Een cadeau waar iedereen iets aan heeft!
Iedereen houdt van entertainment, en een beamer opent een wereld van mogelijkheden. Of het nu gaat om het kijken van films, series, sportwedstrijden of zelfs het spelen van games, een beamer is een cadeau waar iedereen blij van wordt. Het biedt de mogelijkheid om een bioscoopervaring in je eigen huis te creëren. Wie wil dat nou niet?

2. Veel personaliseringsmogelijkheden
Een beamer als relatiegeschenk biedt talloze personaliseringsmogelijkheden, waardoor je jouw bedrijf op een unieke manier kunt presenteren:
- Logo op de beamer: Laat je bedrijfslogo op de beamer drukken voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf.
- Logo op de doos: De verpakking kan ook worden gepersonaliseerd met jouw logo en bedrijfsnaam, waardoor de ontvanger meteen een positieve associatie heeft bij het uitpakken.
- Logo bij opstarten: Je kunt ervoor kiezen om een opstartscherm met jouw logo te tonen wanneer de beamer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor extra merkbekendheid elke keer dat de beamer wordt gebruikt.
- Vooraf geïnstalleerde bedrijfsapp: Installeer een bedrijfsapp of andere nuttige apps vooraf op de beamer, zodat de ontvanger direct kan beginnen met het gebruiken van de beamer op een manier die ook jouw bedrijf promoot.

3. Met een beamer kan je tegenwoordig ook gewoon TV kijken!
Beamers zijn niet meer alleen voor het kijken van films. Moderne beamers kunnen eenvoudig worden aangesloten op tv-ontvangers, streamingdiensten en andere bronnen, waardoor je ook live tv kunt kijken. Dit maakt de beamer een veelzijdig apparaat dat voor tal van entertainmentopties kan worden gebruikt. Het is een uniek en luxe gadget dat zeker indruk zal maken.

Kortom, een beamer als relatiegeschenk is niet alleen een waardevol en veelzijdig cadeau, maar biedt ook talloze mogelijkheden om je merk op een opvallende en memorabele manier te promoten. Het is een investering in blijvende zichtbaarheid en klanttevredenheid.

Ben jij opzoek naar een mini beamer als relatiegeschenk? Neem dan direct contact op met onze B2B manager Luc Broos +31615046285 of luc@trystobe.nl en vraag naar onze relatiegeschenk catalogus.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.