Waarom heb je een Chromecast nodig voor Netflix op een beamer - STOBE

Waarom heb je een Chromecast nodig voor Netflix op een beamer - STOBE

Waarom heb je een Chromecast nodig voor Netflix op een beamer?  STOBE.NL

Wil je graag Netflix kijken op je beamer, maar loop je tegen problemen aan? Geen zorgen, we hebben de oplossing voor je! In deze blog gaan we dieper in op waarom een Chromecast een essentiële toevoeging is voor jouw beamer-setup als je van plan bent om Netflix te streamen. Laten we beginnen.

Problemen met het afspelen van Netflix op een beamer
Veel beamerliefhebbers hebben ervaren dat het streamen van Netflix op hun beamer niet altijd soepel verloopt. Dit kan verschillende redenen hebben, maar een veelvoorkomend probleem is dat oudere beamermodellen niet voldoen aan de vereisten voor het afspelen van beveiligde content, zoals Netflix-films en -series.

Waarom een Chromecast (met GOOGLE TV)?
Een Chromecast biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor dit probleem. Hier zijn een paar redenen waarom een Chromecast onmisbaar is voor het streamen van Netflix op je beamer:

  • HDCP-compatibiliteit: Chromecast voldoet aan de HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) standaard, waardoor het probleemloos beveiligde content van streamingdiensten zoals Netflix kan afspelen.
  • Draadloos streamen: Met een Chromecast kun je draadloos content streamen vanaf je smartphone, tablet of computer naar je beamer. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met kabels en dat je gemakkelijk vanaf verschillende apparaten Netflix kunt bekijken.
  • Gemakkelijke installatie: Het instellen van een Chromecast is een fluitje van een cent. Sluit de Chromecast eenvoudig aan op de HDMI-poort van je beamer, verbind hem met je Wi-Fi-netwerk en je bent klaar om te streamen.
  • Regelmatige updates: Chromecast ontvangt regelmatig updates van Google, waardoor het compatibiliteit blijft behouden met de nieuwste apps en services, waaronder Netflix. ( Dit wordt bij beamers vaak niet automatisch gedaan, waardoor Netflix in het begin werkt maar later niet meer)

*GOLDEN TIP! Als je een Chromecast koopt, Koop dan de Chromecast met GOOGLE TV - Hiermee maar je van jouw beamer een smart beamer, waarmee je LIVE TV kan kijken!


Conclusie
Als je moeiteloos Netflix wilt kijken op je beamer, is een Chromecast een must-have accessoire. Met zijn HDCP-compatibiliteit, draadloze streamingmogelijkheden en gemakkelijke installatie, biedt de Chromecast een betrouwbare oplossing voor het afspelen van Netflix en andere streamingcontent op je beamer.

Bekijk de STOBE CINEMATIC BEAMER met ingebouwde Chromecast


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.