TV kijken in een caravan of camper zonder schotel met een beamer: De ultieme gids voor Vanlife

TV kijken in een caravan of camper zonder schotel met een beamer: De ultieme gids voor Vanlife

TV kijken in een caravan of camper zonder schotel met een beamer: De ultieme gids voor Vanlife

Je kent het wel, je gaat op reis met je camper en wilt 's avonds graag een filmpje kijken, maar je weet niet hoe! Geen zorgen, wij hebben de ideale oplossing voor jou! Lees verder en ontdek hoe jij onderweg films kunt kijken!

Hoe kijk je films in je camper tijdens je reis?

Een mini beamer is de ideale oplossing! Waarom?

Een mini beamer heeft een ingebouwde app store met voorgeïnstalleerde apps zoals Netflix en meer.

Let op! Dit zijn meestal modellen van rond de 500 euro of meer. Naast de prijs is het belangrijk om een beamer te kiezen met een ingebouwde Google TV box. Veel modellen hebben dit niet, maar zijn wel speciaal ontworpen om films te kunnen kijken. Met een TV box betekent het niet dat je daadwerkelijk TV kunt kijken.

Hoe kijk je dan TV op je beamer? Met een smart beamer, die een Google Play Store heeft, kun je bijvoorbeeld Ziggo GO, KPN TV, Viaplay of andere TV-uitzenders downloaden en deze op de beamer zetten. Mocht de app niet beschikbaar zijn in de app store, dan kun je altijd de apps via je telefoon downloaden en streamen naar je beamer met Airplay of Miracast, dankzij de ingebouwde Chromecast. Hier zijn de stappenplannen om TV te kunnen kijken op je beamer:

Stap 1: Koop een beamer met een Google App Store (In dit voorbeeld hebben we de STOBE Cinematic genomen).

Stap 2: Start de beamer en verbind de beamer met je smartphone wifi door hotspot aan te zetten.

Stap 3: Wil je films kijken? Dan kun je nu van start! Netflix staat al geïnstalleerd.

Stap 3.1: Wil je live TV kijken? Download Ziggo GO, KPN TV, Viaplay, NPO, NLziet of een andere app waarmee je live TV kunt kijken.

Stap 4: Open de app die je wilt gebruiken en deel het beeld naar de beamer.

Stap 5: Voilà, je kunt nu lekker live TV kijken op reis!

Tip: Gebruik de beamer in een verduisterde omgeving.

(Bonus tip: Wil je buiten TV kijken? Gebruik dan de STOBE NANO ALR projectiedoek. Deze kun je eenvoudig bevestigen met haakjes of touwtjes. Dit scherm zorgt ervoor dat je beter beeld hebt in een lichtere omgeving).

Geniet van TV kijken in Vanlife-stijl! Nu alles is ingesteld, kun je achterover leunen, ontspannen en genieten van je favoriete TV-programma's en films in de comfortabele omgeving van je caravan of camper. Of je nu onderweg bent naar een afgelegen kampeerplek of gewoon 's avonds wilt ontspannen na een lange dag van avonturen, een beamer biedt een eenvoudige en draagbare oplossing voor het kijken naar TV in Vanlife-stijl. Veel kijkplezier! 🚐🎥🍿


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.