Ontdek de STOBE Beamer: Jouw TikTok Gadget voor de Laatste TikTok Trends

Tiktok beamer

Jouw TikTok Gadget voor de Laatste TikTok Trends - Ontdek de STOBE Beamer: 

Introductie:
Heb je onlangs een beamer voorbij zien komen op TikTok en ben je nu op zoek naar een manier om groots te kunnen genieten van jouw favoriete films? Dan ben je bij STOBE aan het juiste adres! STOBE is HET enige echte beamermerk uit eigen land!

Waarom een beamer?
Tegenwoordig heb je geen dure TV meer nodig op je slaapkamer om toch films te kunnen kijken. TV's worden vervangen door mini beamers, die veel compacter en betaalbaarder zijn! Dit is ook de toekomst, aangezien grote lompe TV's niet meer passen in een moderne slaapkamer!

Waar moet je op letten bij het kopen van een beamer?
Het is goed om te weten dat je met een beamer films kunt delen vanaf je telefoon naar de beamer. Echter heb je hiervoor een Chromecast nodig. Dit wordt vaak niet verteld door verkopers, zoals je in TikTok filmpjes ziet.

Maar wij van STOBE zijn de beamer specialisten van Nederland en België en willen onze klanten graag informeren in plaats van ze iets aan te smeren met misleidende verwachtingen.

Waarom heb je een Chromecast nodig om films te kijken vanaf je telefoon op de beamer?
Dit komt doordat je voor het bekijken van films en series licentierechten nodig hebt. Door een Chromecast aan te sluiten, krijgt de beamer als het ware een ''licentie''. Een Chromecast is een apparaat dat door Google is ontworpen om beelden draadloos te kunnen delen.

Omdat Google licentierechten heeft van platforms zoals Netflix, Disney+ en andere streamingdiensten, kun je hierdoor draadloos alles streamen naar de beamer, met een smartphone, tablet of laptop.

*Disclaimer: Laat je niet misleiden door de video's die je voorbij ziet komen! Vaak wordt er foutieve informatie getoond om jou als consument iets te verkopen door middel van deze beelden.

Bekijk onze webshop voor de beste beamers uit eigen land!

 


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.