Geld investeren in een MKB Ecommerce start up? Ontdek STOBE

Geld investeren in een MKB Ecommerce start up? Ontdek STOBE

Investeer in de Toekomst van de Beamer Markt met STOBE.NL!

Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in de groei van een veelbelovende eCommerce startup? Zoek jij naar een kans om te investeren in een bedrijf met een sterke toekomstvisie en een bewezen trackrecord? Dan is STOBE.NL op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
STOBE.NL is een snelgroeiende eCommerce startup die zich richt op de beamer markt binnen de EU. Met als doel om **de grootste beamer merk in Europa te worden** en een internationaal B2B trading platform op te zetten, staan wij aan de vooravond van een spannende groeifase. Recent hebben wij succesvolle samenwerkingen gehad met topmerken zoals Croky Chips, Bud Bier, en de VriendenLoterij, wat onze positie in de markt versterkt heeft.

Waarom investeren in STOBE.NL?

1. Uniek Productaanbod: STOBE.NL is het enige echte beamer merk in Nederland en biedt unieke producten die zich onderscheiden op de markt.

2. Sterk B2B Netwerk: Wij beschikken over een uitgebreid B2B-netwerk en een goed functionerende distributiestructuur, wat zorgt voor een stabiele basis voor groei.

3. Bewezen Succes: Onze recente partnerschappen en groeiende klantbasis zijn een testament van onze succesvolle strategie en marktaanpak.

4. Kansen voor Groei: Wij hebben ambitieuze plannen om ons merk uit te breiden binnen de EU en internationaal, met een sterke focus op B2B trading.

5. Ervaren Partners in China: Wij onderhouden sterke relaties met betrouwbare partners in China om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en continu nieuwe producten te ontwikkelen.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar betrokken investeerders die geïnteresseerd zijn in:

- Debiteurenfinanciering: Investeren in het debiteurenbeheer om te helpen bij het overbruggen van betalingstermijnen van grote B2B-klanten.

- Voorraad en Werk Kapitaal: Investeren in voorraad en werkkapitaal om onze leveringssnelheid te verhogen en te voldoen aan de vraag van zowel bestaande als nieuwe klanten.

Wat bieden wij jou?
- Direct Contact met de Ondernemer: Je krijgt de kans om direct samen te werken met de oprichter en betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het project.

- Aantrekkelijke Vergoedingen: Ontvang 3% commissie op elke deal die tot stand komt dankzij jouw investering en 7% rente op het geïnvesteerde bedrag.

- Aandelenopties: Afhankelijk van het investeringsbedrag bieden wij de mogelijkheid voor een aandelenbelang in het bedrijf (in overleg).

Waarom zou je nu investeren?
Nu is het ideale moment om in te stappen in een bedrijf dat klaar is voor de volgende groeifase. Met een solide basis, een groeiend netwerk en een duidelijke visie voor de toekomst, biedt STOBE.NL een unieke kans om te investeren in een sector met veel potentieel.

Klaar om de toekomst te veranderen?
Wil jij deel uitmaken van ons avontuur en samen met ons de beamer markt veroveren? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze missie om de grootste beamer merk van Europa te worden!

Join us and beam into the future!
Neem vandaag nog contact op om meer te leren over deze unieke investeringskans.

Contact
Voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken, kun je ons bereiken via +31640133903 (Zhou Yi Schoenmakers - eigenaar van STOBE) of stobe.ecommerce@gmail.com

STOBE.NL – De toekomst van de beamer markt begint hier.


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.