Waarom Je Beter Geen Beamer van AliExpress Kunt Kopen!

Waarom Je Beter Geen Beamer van AliExpress Kunt Kopen!

Ben je op zoek naar een goedkope beamer en overweeg je er een te kopen van AliExpress? Lees dan eerst dit!

Op zoek naar een goedkope mini beamer? Bekijk dit unieke model eens

1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid:
Beamers van AliExpress staan niet bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Vaak worden ze geproduceerd door onbekende fabrikanten zonder strenge kwaliteitscontroles. Hierdoor loop je het risico op een slechte beeldkwaliteit, kortere levensduur en gebrekkige prestaties.

2. Onnauwkeurige Specificaties:
De specificaties die op AliExpress worden vermeld, zijn niet altijd nauwkeurig. Je kunt dus niet altijd vertrouwen op de beweringen over resolutie, helderheid, en andere kenmerken. Dit kan leiden tot teleurstelling wanneer je de beamer ontvangt en deze niet aan je verwachtingen voldoet.

3. Gebrek aan Garantie en Klantenservice:
Als je een beamer van AliExpress koopt, loop je het risico dat je geen garantie hebt of dat de klantenservice ontoereikend is. In geval van defecten of problemen met de beamer, kan het moeilijk zijn om hulp te krijgen of je geld terug te krijgen.

4. Geen Geschikte Licenties:
Voor het streamen van content van platforms zoals Netflix, Disney+, en andere streamingdiensten, heb je vaak een beamer nodig met de juiste licenties. AliExpress beamers missen vaak deze licenties, waardoor je niet kunt genieten van je favoriete films en series.

5. Misleidende Advertenties:
De advertenties op AliExpress kunnen misleidend zijn, met beweringen over functies en prestaties die niet altijd waar zijn. Het is belangrijk om sceptisch te zijn en grondig onderzoek te doen voordat je een aankoop doet.

6. Invoer heffing: Vaak wordt er invoer heffing op jouw bestelling belast, de belasting wordt berekend op de waarde van jouw product maar bij de douane weten ze niet hoeveel een product waard is en vaak wordt de waarde dan overschat en betaal je uiteindelijk meer belasting! 

7. Levertijd: De levertijden zijn ook langer op Aliexpress, doordat de levering vanuit China moet komen. Dit duurt gebruikelijk 5-14 dagen t.o.v. 1-2 werkdagen.

Kortom, hoewel de prijzen verleidelijk kunnen zijn, is het beter om geen beamer van AliExpress te kopen als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid en goede klantenservice. Investeer liever in een beamer van een betrouwbare winkel of merk, zoals STOBE, waar je kunt rekenen op een hoogwaardige kijkervaring en uitstekende ondersteuning. 

STOBE: Trots merk uit eigenland!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.