STOBE Cinematic Beamer Review

STOBE Cinematic Beamer Review

 

De STOBE Cinematic Beamer is een krachtige en betaalbare beamer die perfect is voor thuisbioscopen. Met een helderheid van 250 ANSI lumen en een contrastverhouding van 20.000:1, biedt deze beamer een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. 

Voordelen van de STOBE Cinematic Beamer:

  • Nederlands beamer merk
  • Makkelijk te installeren en te gebruiken
  • Android TV 10.0 besturingssysteem met toegang tot een wereld van apps, streamingdiensten en games met Google Licentie
  • Veelzijdige connectiviteitsopties
  • 2x10W geluidsboxen

Nadelen van de STOBE Cinematic Beamer:

  • Relatief lage helderheid Met 250 Ansi lumen, moet je de ruimte verduisteren voor het beste resultaat.

Beeldkwaliteit: De STOBE Cinematic Beamer is uitgerust met een 4.5" LCD-display en biedt een indrukwekkende resolutie van 1920 x 1080p. Dit betekent dat je kunt genieten van scherpe, heldere beelden, echter moet de ruimte verduisterd worden voor de optimale ervaring. De beamer heeft ook een helderheid van 250 ANSI lumen.

Geluid:De STOBE Cinematic Beamer is uitgerust met 2x10 watt luidsprekers die een krachtig en meeslepend geluid leveren. Of je nu naar dialogen luistert, naar muziek luistert of geniet van explosieve actiescènes, de speakers zullen je niet in de steek laten.

Functionaliteit: De STOBE Cinematic Beamer is uitgerust met Android TV 10.0 als besturingssysteem, waardoor je toegang hebt tot een wereld van apps, streamingdiensten en games rechtstreeks vanuit de beamer. De ingebouwde Google Assistant maakt spraak gestuurde bediening mogelijk, zodat je eenvoudig je favoriete content kunt vinden en bedienen.

Connectiviteit: De STOBE Cinematic Beamer biedt veelzijdige connectiviteitsopties. Met meerdere HDMI-poorten, USB-aansluitingen, Bluetooth en Wi-Fi kun je eenvoudig al je apparaten aansluiten, van laptops tot gameconsoles en streamingapparaten. Het is zelfs mogelijk om draadloos content te delen vanaf je smartphone of tablet dankzij de ingebouwde Chromecast

Opzoek naar een beamer specifiek voor de slaapkamer? Lees hier verder

Conclusie

De STOBE Cinematic Beamer is een geweldige keuze voor iedereen die thuis een bioscoopervaring wil creëren. De beamer biedt een combinatie van uitstekende beeldkwaliteit, indrukwekkend geluid en geavanceerde functionaliteit. De STOBE Cinematic Beamer is een betaalbare optie die je thuisentertainment naar een hoger niveau zal tillen.

Bekijk hier een video van de STOBE Cinematic met NANO projectie scherm. 

 

Geschreven door: Zhou Yi Schoenmakers


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.