Problemen met Magic cube, Magcubic, HY300? (Netflix, verbinding, zwarte vlek etc.)

problemen met magic cube magcubic, HY300

Heb Jij Deze Mini Beamer? Magic Cube, Magcubic, HY300 of Onder Een Andere Naam?

magic cube



Heb jij een mini beamer zoals de Magic Cube, Magcubic, HY300 of een ander model dat onder verschillende namen wordt verkocht? Dan zul je waarschijnlijk tegen de volgende problemen aanlopen. Het is belangrijk om te weten wat je kunt verwachten, zodat je voorbereid bent op mogelijke teleurstellingen.

Veelvoorkomende Problemen met Goedkope Mini Beamers. (wat bedrijven niet weten of vertellen aan de klant)

1. Netflix Werkt Niet Meer na een Tijdje
Een van de grootste problemen met deze goedkope mini beamers is dat Netflix en andere streamingdiensten na een tijdje niet meer werken. Dit komt doordat deze beamers geen officiële licentie hebben voor het streamen van content van deze diensten. Aanvankelijk lijkt het misschien alsof alles goed werkt, maar na verloop van tijd zal Netflix de verbinding niet meer ondersteunen vanwege licentiebeperkingen.

2. Zwarte Vlekken op het Beeld
Een ander veelvoorkomend probleem is stofvorming aan de binnenkant van de lens. Dit leidt tot zwarte vlekken op je beeld. Omdat de lens niet gemakkelijk schoon te maken is, zal het stof zich blijven ophopen en je beeldkwaliteit verslechteren. Om dit op te lossen, zou je de beamer uit elkaar moeten halen, wat natuurlijk niet praktisch is en vaak leidt tot verdere problemen.

3. Gele Vlekken op het Beeld
Naast zwarte vlekken kunnen er ook gele vlekken op het beeld verschijnen na verloop van tijd. Dit komt door oververhitting en het gebruik van inferieure materialen in de beamer. Deze gele vlekken zijn permanent en verminderen de beeldkwaliteit aanzienlijk.

4. Wazig Beeld aan de Zijkanten
Goedkope beamers zoals de HY300 hebben vaak problemen met de scherpstelling. Dit resulteert in een wazig beeld aan de zijkanten, zelfs als het midden van het beeld scherp is. Dit kan vooral storend zijn bij het kijken van films of het geven van presentaties waarbij heldere en scherpe beelden essentieel zijn.

5. Problemen met Telefoonverbinding
Veel gebruikers willen hun telefoon verbinden met de beamer voor gemak en flexibiliteit. Helaas hebben deze goedkope beamers vaak problemen met het verbinden van telefoons. Of het nu gaat om een bedrade of draadloze verbinding, de prestaties zijn vaak onbetrouwbaar en kunnen frustrerend zijn.

Belangrijk om te weten!

Deze afbeelding of een vergelijkbare afbeelding komt vaak voor in advertenties. Als experts in mini beamers begrijpen wij precies wat jullie als klant zien en wat jullie verwachten. Waarschijnlijk denk je dat je met deze beamer je telefoon kunt verbinden om bijvoorbeeld Netflix vanaf je iPhone of een ander apparaat te streamen. Helaas is dit niet mogelijk!

Om content van streamingdiensten zoals Netflix te kunnen afspelen via een beamer, is een licentie vereist. Deze licenties zijn vaak duur, en bij een beamer van minder dan 100 euro is het onmogelijk om deze te verkrijgen. Veel verkopers zijn zich hier niet van bewust omdat zij geen specialisten zijn in beamers en vaak zonder nadenken afbeeldingen overnemen.

Daarom adviseren wij altijd om goed te letten op de specificaties en mogelijkheden van een beamer voordat je tot aankoop overgaat. Zo voorkom je teleurstellingen en haal je het meeste uit je aankoop!

Conclusie
Het kopen van een goedkope mini beamer zoals de Magic Cube, Magcubic of HY300 lijkt misschien aantrekkelijk vanwege de lage prijs, maar deze modellen brengen veel problemen met zich mee. Van problemen met Netflix en andere streamingdiensten tot stofvorming en wazige beelden, de nadelen wegen vaak zwaarder dan de voordelen. 

Ben je op zoek naar een mini beamer? Bekijk dan STOBE.NL 1# mini beamer Nederlands merk van het land!


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.