1#MINI BEAMER TEST - De beste beamers uit eigen land!

1#MINI BEAMER TEST - De beste beamers uit eigen land!

Wil jij een Mini beamer kopen? Maar zie je door al die beamers het beeld niet meer?

In deze blog gaan we het uitgebreid hebben over de beamers van verschillende prijsklassen.

FEITJE: Wist je dat er in Nederland maar 1 beamer merk is dat uit eigen land komt? Wij van STOBE zijn gespecialiseerd in mini beamers. 

Je zult waarschijnlijk veel ''Beamer merken'' online gezien hebben, Echter zijn de meeste geen merken. Hoe kan je dit weten? Zoek op Youtube naar een merk dat je online bent tegen gekomen. Bekijk of er van dat merk Nederlandse youtube video's aanwezig zijn, Gemaakt door andere youtubers of hun eigen kanaal. Hebben ze dit niet? dan zijn het vaak bedrijven die WC borstels verkopen, Tafels, Kasten en ook beamers met hun logo erop. Een logo betekent niet dat het een merk is. Jij als klant denkt dit waarschijnlijk wel!

Hieronder hebben wij 3 video's in verschillende prijsklassen zodat jij weet wat je voor een bepaald bedrag ongeveer kan krijgen! Bekijk de verschillen in de video's

Wat krijg je voor een beamer onder 100 euro? 

 

Wat krijg voor een beamer onder 200 euro? 

 

 

 

Wat krijg je voor een beamer onder 500 euro?(let op! Dit model is nog niet 4K - Dit is een fout door de video maker) De video is onafhankelijk gemaakt door Gadgetgear, wij sturen een beamer op en zij testen het voor de klanten en geven hun mening hierover.

Mini beamer test video door de BeamerEXPERT van Nederland. (beamerexpert.nl) - Nu ook verkrijgbaar bij Beamerexpert.nl


Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.