Samen zorgen wij voor duurzame beamers in de markt!: STOBExRuilrijk Roermond

Partner Ruilrijk Roermond

Samen maken wij de wereld een stukje groener! 

Met trots kondigen wij aan dat RUILRIJK zich heeft aangesloten als onze partner in Roermond. RUILRIJK is een duurzame onderneming die onze showroommodellen en vrijwel nieuwe retouren tegen gereduceerde prijzen herverkoopt. Dit partnerschap versterkt onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Feiten over e-waste
''Wist je dat de wereldwijde productie van e-waste in 2022 een recordhoogte van 62 miljoen ton bereikte? Volgens een onderzoek van de Verenigde Naties is dit een stijging van 82% sinds 2010. Naar verwachting zal dit cijfer in 2030 met nog eens 32% toenemen tot 82 miljoen ton. Uit een enquête bleek dat 72,8% van de Nederlandse respondenten zich niet bewust was van de verwachte toename tot 75 miljoen ton elektronisch afval in 2030, wat neerkomt op het weggooien van 1.000 laptops per seconde.'' (BRON: Duurzaam-Ondernemen.nl)

Hoe zorgt Ruilrijk Roermond voor een duurzamere toekomst?

Topmerkproducten met garantie
Welkom bij RUILRIJK: dé bestemming voor nieuwe en tweedehands topmerkproducten met garantie. Bij RUILRIJK zijn we gespecialiseerd in het kopen en verkopen van zowel gebruikte als nieuwe goederen, waarbij elk product wordt geleverd met garantie. Ons moderne pandhuis tilt het traditionele concept naar een hoger niveau met een zorgvuldige selectie van topmerken. Wij geloven in de waarde van hergebruik en duurzaamheid, en nodigen je uit om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Bouw mee aan een duurzame toekomst 🌱
Elk jaar worden talloze producten vervangen of ongebruikt opzij gezet, terwijl ze nog steeds waardevol kunnen zijn voor anderen. Bij RUILRIJK geven we deze items een tweede leven, wat helpt verspilling te verminderen en een duurzamere wereld te creëren. Doe mee en ontdek de waarde van hergebruik!

Ontvang direct contant geld voor je ongebruikte items 💵
Heb je thuis items die je niet meer gebruikt? Bij RUILRIJK kun je ze gemakkelijk verkopen en direct contant geld ontvangen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe smart-televisie of een stijlvol horloge, neem een kijkje in onze winkel of webshop en vind je nieuwe favoriete product.

Samen kunnen we bijdragen aan een duurzame toekomst door waardevolle producten een tweede leven te geven. Bezoek RUILRIJK en ontdek hoe eenvoudig en voordelig duurzaam winkelen kan zijn.

Wil jij een duurzame beamer van STOBE? Neem een kijkje bij Ruilrijk Roermond! 

Adres: Neerstraat 60, 6041 KD Roermond

 


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.