News

beste beamer winkel

STOBE: Het Eerste Echte Nederlandse Beamer Merk

STOBE staat bekend als het eerste en enige echte Nederlandse beamer merk. We onderscheiden ons van andere gespecialiseerde beamerwinkels in Nederland, zoals BeamerExpert.nl, beamer-winkel.nl en TheNextShop. Terwijl deze winkels internationaal bekende beamermerken verkopen, zijn wij trots op onze eigen merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn.

Onze Focus: Mini Beamers voor Thuisgebruik
Onze specialiteit ligt in mini beamers, ontworpen voor thuisgebruik. Deze compacte beamers zijn ideaal voor gebruik in slaapkamers en woonkamers, vooral in verduisterde ruimtes. Met een focus op kwaliteit en gebruiksgemak streven we ernaar om de beste projectie-ervaring te bieden voor onze klanten.

Internationale Ambities vanuit Nederland
Hoewel we ons momenteel richten op de Nederlandse markt, streven we ernaar om internationaal te groeien vanuit ons thuisland. Dankzij onze partners en samenwerkingen kunnen we onze producten ook aanbieden via de beamerwinkel specialisten van Nederland. Deze strategische samenwerkingen stellen ons in staat om onze producten aan een breder publiek te introduceren en onze internationale aanwezigheid te vergroten.

Waarom Kiezen voor STOBE?

- Nederlands Gerenommeerd Merk: Als pioniers op het gebied van Nederlandse beamer merken, streven we naar innovatie en kwaliteit in al onze producten.
- Focus op Mini Beamers: Onze expertise ligt in mini beamers, die perfect zijn voor thuisgebruik en een optimale projectie-ervaring bieden in verschillende omgevingen.
- Samenwerking met Experts: Dankzij onze samenwerkingen met de beste beamerwinkel specialisten van Nederland, kunnen we onze producten aanbieden aan een breed publiek en onze internationale ambities realiseren.

Ontdek de STOBE Ervaring
Bij STOBE geloven we in het leveren van hoogwaardige mini beamers die voldoen aan de behoeften van onze klanten. als je opzoek ben naar een draagbare mini beamer, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Ontdek STOBE en maak kennis met DE Nederlandse beamer winkel!

Ga verder met lezen
hy300 beamer
De HY300 is een mini projector die vaak wordt gepromoot als een betaalbare optie voor consumenten die op zoek zijn naar een compacte en draagbare projector voor thuisgebruik. Hier zijn enkele kernpunten over de HY300 projector:

Belangrijkste Kenmerken van de HY300 Projector:

1. Resolutie en Beeldkwaliteit:
- De HY300 heeft doorgaans een resolutie van 480p (854x480 pixels) of 720p (1280x720 pixels), wat als standaarddefinitie kan worden beschouwd voor mini projectoren. De beeldkwaliteit is vaak minder scherp dan die van hogere resolutie projectoren. Vaak wordt er getoond dat de HY300 mini projector een resolutie heeft van 1920x1080 Full HD, Dit is zeker niet zo! De specificaties kloppen vaak niet omdat bedrijven dit niet weten of dit express doen om de beamer beter te laten lijken.

2. Lichtsterkte en Helderheid:
- De helderheid van mini projectoren zoals de HY300 kan variëren, maar vaak hebben ze een lagere lumenwaarde dan professionele projectoren. Dit betekent dat ze het beste presteren in een donkere of verduisterde omgeving. Vaak wordt er LUMEN vermeld, echter bij goede beamer merken worden de ANSI LUMEN getoond, wat veel langer is dan ''LUMEN''

3. Beperkingen:
- Net als veel andere mini projectoren in deze prijsklasse, kunnen de HY300 projector problemen hebben met het afspelen van streamingdiensten zoals Netflix zonder aanvullende apparaten zoals een Chromecast. Dit komt door licentie- en compatibiliteitsproblemen.

Wat je moet weten:

- Licentie en Streaming: De HY300 projector, net als veel andere goedkope mini projectoren, heeft mogelijk geen directe licentie voor streamingdiensten zoals Netflix. Dit betekent dat je mogelijk een aparte streamingapparaat, zoals een Chromecast, nodig hebt om deze diensten te kunnen gebruiken.

- Stof en Onderhoud: Goedkope mini projectoren kunnen problemen hebben met stofophoping in de lens, waardoor je een zwarte vlek op het beeld ziet. Bij de Hy300 projector is dit moeilijk schoon te maken. Hierdoor moet je al snel een nieuwe beamer kopen, waardoor de eerste instantie de beamer goedkoop leek maar je uiteindelijk toch een nieuwe moet kopen! 

- Beeldkwaliteit: De resolutie en helderheid zijn vaak lager dan bij duurdere projectoren, wat invloed kan hebben op de algehele kijkervaring, vooral op grotere schermformaten.

Als je overweegt een HY300 projector aan te schaffen, is het belangrijk om deze factoren in overweging te nemen en te bepalen of de projector aan je specifieke behoeften voldoet. Bij STOBE.NL kunnen wij je adviseren over alternatieven en helpen bij het kiezen van een beamer die het beste bij jouw wensen past.
Ga verder met lezen
beamer vs tv

TV voor de Slaapkamer VS Mini Beamer met XXL Beeld: Overwegen waard?

Bij het inrichten van je slaapkamer komt vaak de vraag naar voren: kies je voor een traditionele TV of ga je voor een moderne MINI BEAMER met een groot scherm? Beide opties hebben hun eigen voordelen en het is belangrijk om te weten wat het beste past bij jouw behoeften en ruimte.

TV voor de Slaapkamer
Voordelen:
1. Eenvoud en Gebruiksgemak: Televisies zijn makkelijk te installeren en gebruiken. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en je favoriete kanalen of streamings diensten te selecteren.
2. Beeldkwaliteit: Televisies hebben hogere resoluties  en zijn beter zichtbaar in daglicht.
3. Geluid: Televisies hebben ingebouwde speakers die vaak van goede kwaliteit zijn, en je kunt ze eenvoudig aansluiten op een soundbar of home theater systeem.
4. Duurzaamheid: Een TV is doorgaans robuuster en heeft een langere levensduur zonder veel onderhoud.

Nadelen:
1. Beeldgrootte: Hoewel er grote televisies beschikbaar zijn, zijn ze beperkt in formaat vergeleken met wat een beamer kan projecteren.
2. Prijs: Hoge kwaliteit en grote televisies kunnen behoorlijk prijzig zijn. 
3. Draagbaarheid: een TV moet je op 1 plek neerzetten en zo'n lomp 4 kant toestel is moeilijk te verplaatsen

 

Mini Beamer met XXL Beeld
Voordelen:
1. Beeldgrootte: Een van de grootste voordelen van een mini beamer is het XXL beeld dat je kunt projecteren. Je kunt eenvoudig een scherm van 100 inch of meer creëren, wat perfect is voor een echte bioscoopervaring in je slaapkamer.
2. Compact en Draagbaar: Mini beamers zijn lichtgewicht en draagbaar, waardoor je ze makkelijk kunt verplaatsen of zelfs meenemen op reis.
3. Flexibiliteit: Je kunt een beamer gebruiken voor meer dan alleen TV-kijken. Denk aan presentaties, gamen, of het streamen van content vanaf verschillende apparaten.
4. Prijs: Mini beamers kunnen een kosteneffectieve optie zijn voor een groot scherm, vooral in vergelijking met grote televisies.

Nadelen:
1. Lichtomstandigheden: Beamers presteren het best in donkere ruimtes. Bij veel omgevingslicht kan het beeld minder duidelijk zijn.
2. Films kijken: Hoewel sommige mini beamers ingebouwde speakers hebben, zijn deze vaak minder krachtig dan die van een TV. Extra speakers of een soundbar zijn vaak nodig voor een betere geluidskwaliteit. De meeste beamers hebben een bluetooth optie, waardoor je een bluetooth speaker kan aansluiten.


Conclusie
De keuze tussen een TV voor in je slaapkamer en een mini beamer voor je slaapkamer hangt af van je persoonlijke voorkeuren en hoe je de ruimte wilt gebruiken. Als je op zoek bent naar eenvoud en geen alternatieven, is een TV waarschijnlijk de beste keuze. Maar als je droomt van een grote bioscoopervaring en flexibiliteit, dan biedt een mini beamer met een XXL beeld een spannende en veelzijdige optie.

Tegenwoordig kan je ook live TV kijken met een beamer, Bekijk de STOBE cinematic

Ga verder met lezen
laatste tech nieuws
Ontdek de Innovatieve STOBE Beamers: Volg de Laatste Tech Nieuws en Trends

Introductie:
Ben je op zoek naar een state-of-the-art beamer die perfect aansluit bij de nieuwste technologische ontwikkelingen? Maak kennis met STOBE, het toonaangevende NEDERLANDSE merk op het gebied van innovatieve beamers. In deze blog ontdek je alles over STOBE beamers en hoe ze aansluiten bij het laatste tech nieuws en trends.

STOBE Beamers: Innovatie voorop
STOBE staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van beamer technologie. Met een focus op innovatie en kwaliteit bieden STOBE beamers geavanceerde functies en hoogwaardige prestaties die aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen in de tech wereld.

Tech Nieuws: Hoe STOBE Beamers jouw kamer omtovert in een thuisbioscoop
Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste tech nieuws, kun je niet om STOBE beamers heen. Dankzij hun continue focus op innovatie en technologische vooruitgang, bieden STOBE beamers de nieuwste functies en mogelijkheden om jouw kamer om te toveren in een thuisbioscoop.

Tech Trends en STOBE Beamers: De Perfecte Match
Of het nu gaat om Full HD beeldkwaliteit, draadloze connectiviteit of slimme functies zoals spraakbesturing, STOBE beamers blijven altijd in lijn met de nieuwste tech trends. Met een scala aan geavanceerde functies en mogelijkheden zorgen STOBE beamers ervoor dat je altijd voorop blijft lopen op het gebied van technologie.

Waarom Kiezen voor STOBE Beamers?
1. Innovatieve Technologie: STOBE beamers zijn uitgerust met de nieuwste technologische innovaties voor een optimale kijkervaring.
2. Hoogwaardige Prestaties: Met indrukwekkende beeldkwaliteit en betrouwbare prestaties bieden STOBE beamers een uitstekende kijkervaring.
3. Gebruiksvriendelijkheid: Dankzij intuïtieve bediening en eenvoudige installatie zijn STOBE beamers gemakkelijk te gebruiken voor iedereen.
4. Toekomstbestendig: Door voortdurend te innoveren en bij te blijven met de nieuwste tech trends, blijven STOBE beamers relevant in een snel veranderende wereld.

Conclusie:
Als je op zoek bent naar een beamer die perfect aansluit bij het laatste tech nieuws en trends, hoef je niet verder te zoeken dan STOBE. Met hun focus op innovatie en kwaliteit bieden STOBE beamers een ongeëvenaarde kijkervaring die perfect past bij de behoeften van moderne gebruikers.

Verander nu je kijk ervaring met STOBE!
Bekijk nu het assortiment STOBE.NL en kijk je favoriete films op een XXL scherm!
Ga verder met lezen
Magic cube mini projector

Wat je moet weten voordat je een Magic Cube Mini Beamer koopt

Je hebt waarschijnlijk advertenties van de Magic Cube mini beamer gezien op Facebook, TikTok, Instagram of YouTube. Bij STOBE.NL zijn wij de mini beamer experts van Nederland en België. Wij verkopen geen beamers zomaar; ons doel is om consumenten te adviseren en informeren, zodat je een aankoop doet die aan je verwachtingen voldoet.

Wat beloven de advertenties?
De advertenties voor de Magic Cube beweren vaak dat je eenvoudig Netflix kunt kijken en alles vanaf je telefoon kunt streamen. Ze laten je ook zien dat er verschillende "merken" zijn die precies hetzelfde product aanbieden. Wat ze je niet vertellen, zijn de volgende belangrijke punten:

Beperkingen van de Magic Cube Mini Beamer:
1. Netflix Probleem: De advertenties geven vaak de indruk dat je Netflix probleemloos kunt streamen. In werkelijkheid kun je Netflix vaak maar tijdelijk gebruiken omdat de beamer geen licentie heeft voor de streamingdienst. Goedkope beamers, zoals de Magic Cube, hebben meestal geen directe licentie, wat betekent dat je vaak een extra Chromecast van ongeveer 40 euro nodig hebt om Netflix en andere streamingdiensten te gebruiken. Beamers van rond de 500 euro of meer hebben vaak een ingebouwde Chromecast, waardoor je direct toegang hebt tot de benodigde licenties.

2. Zwarte Vlekken op het Scherm: Een ander veelvoorkomend probleem is het zogenaamde "black spot" fenomeen. Dit gebeurt wanneer er een stofje op de binnenkant van de lens van de Magic Cube terechtkomt, omdat de beamer niet goed afgesloten is. Dit stofje kan niet eenvoudig worden verwijderd, omdat de beamer niet geopend kan worden. Hierdoor moet je mogelijk binnen afzienbare tijd een nieuwe beamer kopen, wat de kosten aanzienlijk verhoogt. Je betaalt misschien 70 euro voor de beamer, maar na een jaar kunnen de kosten oplopen tot 140 euro of meer.

Ons Advies als Mini Beamer Experts:
- Kies een Beamer van 100-200 Euro: We raden aan om een beamer van deze prijsklasse te kopen. Let goed op dat de beamer een klepje heeft waarmee je stof eenvoudig kunt verwijderen met een wattenstaafje. In deze prijsklasse vind je ook beamers met een volledig afgesloten lens, waardoor je het probleem van stofdeeltjes voorkomt.

- Bij beamers onder de 500 euro kan je het beste een chromecast bij kopen om optimaal alles te kunnen kijken vanaf de beamer!

Bij STOBE.NL, de nummer 1 mini beamer winkel van Nederland en België, vind je deskundig advies en een zorgvuldig geselecteerd assortiment beamers die aan jouw verwachtingen voldoen. Bezoek onze website voor de beste opties en om een weloverwogen keuze te maken!

Ga verder met lezen