Win een Gratis Beamer en Meer met Croky Game!

Win een Gratis Beamer en Meer met Croky Game!

Ben jij klaar om jouw game-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Bij Croky is er een  kans voor jou om een gratis beamer te winnen, samen met andere fantastische gadgets. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt deelnemen en je kans kunt maken op deze geweldige prijzen!


De Croky Game-ervaring

Bij Croky Game draait alles om plezier en prijzen. Croky biedt jou de kans om naast jouw favoriete chips ook nog eens onwijs leuke gadgets te winnen. De Croky Game is ontworpen om jou te laten genieten van het beste van beide werelden: heerlijke snacks en unieke gadgets prijzen!

Hoe doe je mee?

Het is eenvoudig om deel te nemen aan Croky Game en jouw kans te maken op een gratis beamer en andere coole gadgets. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

1. Klik hier en doe mee: Ga naar onze website en meld je aan om mee te doen aan Croky Game. Met slechts één klik ben je al op weg naar het winnen van fantastische prijzen!

2. Speel wekelijks mee: Elke week krijg je de kans om mee te doen en een gratis beamer te winnen. Het enige wat je hoeft te doen is één keer per week deel te nemen aan ons spel en jouw kans te wagen.

3. Koop Croky-chips voor extra levens: Als je vaker wilt meedoen en meer kansen wilt maken op het winnen van prijzen, koop dan een zak Croky-chips. Speciale zakken met bepaalde smaken bevatten extra levens, waardoor je meer kansen krijgt om te spelen en te winnen!

Welke smaken geven je extra levens?

Om extra levens te ontvangen en je kans op het winnen van prijzen te vergroten, moet je een zak Croky-chips kopen van een van de volgende smaken:

- Croky Naturel 175g
- Croky Paprika 175g/200g
- Croky Bolognese 175g/200g
- Croky Pickles 175g/200g

Door een van deze smaken te kopen, ontvang je meteen 3 levens, waardoor je meer kunt spelen en meer kansen hebt om te winnen!

TIP! Vul je gegevens goed in als je gewonnen hebt!

Ontdek de Prijzen

Naast de gratis beamer zijn er ook andere fantastische prijzen die je kunt winnen bij Croky Game. Hier zijn enkele van de geweldige gadgets die op jou liggen te wachten:

- Partybox: Creëer de perfecte sfeer voor feestjes met onze Partybox, gevuld met geweldige muziek en verlichting om de dansvloer te laten oplichten.

- FujiFilm Instax: Leg kostbare herinneringen vast met de FujiFilm Instax-camera, inclusief Colorfilm glossy voor levendige en kleurrijke foto's.

- Nintendo Switch: Betreed de wereld van gaming met de Nintendo Switch, de ultieme draagbare spelconsole voor urenlang speelplezier.

- E-step: Ervaar ultieme mobiliteit met onze E-step, perfect voor snelle en gemakkelijke verplaatsingen in de stad.

Doe vandaag nog mee!

Wacht niet langer en doe vandaag nog mee aan Croky Game voor jouw kans om een gratis beamer en andere geweldige prijzen te winnen. Met wekelijkse kansen en extra levens bij het kopen van Croky-chips, is er geen reden om niet mee te doen aan dit spannende avontuur. Klik hier om mee te doen en begin jouw reis naar geweldige prijzen met Croky Game!

Klik hier en doe mee.                     Klik hier en bekijk de spel regels

croky chips


4 reactie


 • Paul Peeters

  Ik hou van Croky Naturel en
  Croky Paprika 175g/200g, het zijn mijn liefelijk.
  Alvast bedankt.


 • Herman

  Ik doe mee!


 • Louise

  Leuke actie ❤️


 • Jovany

  Hollo


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.