STOBE Comfort Beamer Unboxing en Test - Review

STOBE Comfort Beamer Unboxing en Test - Review

Haal meer uit je kijkervaring met de STOBE Comfort Beamer

Een home cinema is een echte luxe waar veel mensen alleen maar van zouden durven dromen, maar nu is het voor iedereen mogelijk dankzij de Comfort Beamer van Stobe. Het Nederlandse STOBE focust zich al jaren op het verbeteren van de kwaliteit en het comfort van beamers voor gebruik thuis en de Stobe Comfort is daar het bewijs van.


Wat maakt dit model zo speciaal, wat kan je ervan verwachten en welke mogelijkheden zijn er nog binnen het aanbod van Stobe? Hieronder lees je meer!

De Stobe Comfort Beamer, een beamer van formaat

De Stobe Comfort Beamer beschikt over de nieuwste technologische specificaties met als resultaat een beeldkwaliteit en gebruikscomfort die hun weerga niet kennen. Zo transformeer je een gewone home cinema in een twee drie in een echte filmzaal. Natuurlijk kies je niet zomaar de eerste het beste product op basis van een gewone beschrijving, dus lees snel verder voor de technische eigenschappen van dit apparaat.
Bekijk de unboxing hieronder 

Waarom kiezen voor de Stobe Comfort Beamer?

1. Een draadloze werking

Films streamen vanaf je telefoon met WiFi, dat kan nu met de Stobe Comfort Beamer. De draadloze mogelijkheden van dit model zijn zo goed als oneindig. Ook een verbinding met andere mobiele apparaten is geen enkel probleem. Wel belangrijk: je hebt een chromecast nodig om bijvoorbeeld Netflix te streamen.

Niet onbelangrijk vanuit technisch oogpunt is dat de projector 4G en 5G Wifi Dual-Band draadloze verbindingen met Wifi ondersteunt, maar ook Bluetooth 5.0+BR+EDR. Op die manier maak je een sterke en stabiele verbinding met uiteenlopende apparaten.

2. De allerbeste kwaliteit

Dit unieke model voldoet aan alle vereisten op het vlak van kwaliteit, waaronder de volgende keurmerken: CE, ROHS, FCC

Deze keurmerken hebben betrekking op de betrouwbaarheid en veiligheid van beamers en gelijkaardige apparaten. Zo slaap je op beide oren als het gaat om de inrichting van je home cinema.

Die kwaliteit wordt trouwens ook duidelijk in het geluid van het apparaat. De geïntegreerde JBL-niveau bass speakers met DSP-technologie zorgen voor een 2X5W geluidsweergave en dragen mee bij aan een onvergetelijke kijk- en luisterervaring.

3. Een flexibel design

Wil je je nieuwe projector installeren op je bureau thuis of toch maar liever aan het plafond in een kleine filmzaal? Alles kan met de Stobe Comfort Beamer. Je kiest bijvoorbeeld helemaal zelf of je de projector naar beneden of naar boven richt, afhankelijk van je voorkeuren en de mogelijkheden in de ruimte. De maximale projectieafstand bedraagt zes meter, waardoor je beelden kunt projecten op schermen van 40 tot wel 250 inch.

4. Een beeldkwaliteit om u tegen te zeggen

Van een projector verwacht je natuurlijk vooral dat hij een goede beeldkwaliteit oplevert en op dat vlak is de Stobe Comfort een goede aankoop. Dankzij de compleet afgesloten optische engine krijgt de projector nooit last van stof en blijft het beeld helder en scherp.

De hardware resolutie van 1920 X 1080 (Full HD) en de ingebouwde ondersteuning daarvoor maakt dat je geniet van realistische beelden en levensechte details. Als je toch nog niet tevreden bent van het beeldscherm en de focus, stel deze dan gewoon digitaal in en gebruik de keystone om de perfecte kijkomstandigheden te creëren.
Bekijk de video en zie wat het resultaat is met en zonder licht.


5. Een helder scherm en LED-verlichting

Het scherm van deze krachtige projector heeft een 300 ANSI lumen helderheid en produceert dus zelfs in sterk verlichte ruimtes prachtige beelden. De ingebouwde LED-lamp gaat ten slotte meer dan 50.000 uur mee!

Kies voor Nederlandse kwaliteit bij de zoektocht naar een beamer

Met de Stobe Comfort haal je een mini projector in huis die zijn merknaam eer aandoet. De combinatie van prachtige beelden, talloze installatie mogelijkheden en natuurlijk het draadloze karakter van dit model maken hem een must-have voor elke home cinema.

Tot het aanbod van STOBE behoren ook nog andere opties, waaronder:


Overtuigd van wat Stobe te bieden heeft? Ontdek de mogelijkheden online en geniet van de film!
Wil jij weten wat de EXPERT vinden van de Stobe Comfort Beamer?
Klick hier om verder te lezen

1 reactie


 • webmialmanager@gmail.com

  Het annuleren van Telenet Webmail kan verschillende redenen hebben, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Hier zijn enkele mogelijke redenen voor het annuleren van Telenet Webmail:

  Overstappen naar een andere e-mailprovider: Gebruikers kunnen besluiten om over te stappen naar een andere e-mailprovider vanwege specifieke functies, betere beveiligingsopties, of gewoon omdat ze een meer uitgebreide e-mailervaring willen.

  Verandering van internetprovider: Als gebruikers besluiten om van internetprovider te veranderen en de nieuwe provider geen Telenet Webmail ondersteunt, kan dit een reden zijn om het Telenet Webmail-account te annuleren.

  Inactief gebruik: Als een gebruiker merkt dat hij Telenet Webmail niet meer actief gebruikt en de voorkeur geeft aan een andere e-maildienst, kan het annuleren van het Telenet Webmail-account een logische stap zijn om ongebruikte accounts te vermijden.

  Privacyoverwegingen: Sommige gebruikers maken zich zorgen over privacykwesties en geven de voorkeur aan e-mailproviders met strengere privacybeleidsregels. Als privacy een zorg is, kan dit een reden zijn om Telenet Webmail te annuleren.

  Kostenbesparing: Als Telenet Webmail een betaalde dienst is en de gebruiker op zoek is naar manieren om kosten te besparen, kan het annuleren van de betaalde dienst een financiële beslissing zijn.

  Technische problemen: Herhaaldelijke technische problemen, zoals slechte prestaties, onbetrouwbare toegang of andere storingen, kunnen gebruikers aanzetten om over te stappen naar een andere e-mailprovider.

  Vereenvoudiging van online activiteiten: Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan om hun online activiteiten te stroomlijnen en hun accounts te verminderen. Het annuleren van Telenet Webmail past dan in dit streven naar vereenvoudiging.

  Ongeacht de reden voor het annuleren van Telenet Webmail is het belangrijk dat gebruikers de nodige stappen ondernemen om hun gegevens te bewaren, zoals het doorsturen van belangrijke e-mails naar hun nieuwe account en het opslaan van eventuele belangrijke informatie.

  Visit Webmailmanager!


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.