STOBE Comfort Beamer Review

STOBE Comfort Beamer Review

Hallo allemaal!

Mijn naam is Zhou Yi en ik ben vandaag hier om jullie te vertellen over STOBE, een Nederlands bedrijf dat betaalbare en gebruiksvriendelijke beamers produceert.

Stobe beamers zullen verkrijgbaar zijn verschillende modellen, van mini beamers voor mobiel gebruik tot home cinema beamers voor thuis. Stobe richt zich vooral op de thuis gebruikers, en niet op de zakelijk gebruikers. Momenteel hebben ze 4 producten beschikbaar in verschillende prijs klasses.

Nederlands design: Stobe beamers zijn ontworpen in Nederland. Het bedrijf hecht veel waarde aan design en kwaliteit. De beamers hebben een strak en modern design dat perfect past in elk interieur.

Verschillende prijzen: Stobe beamers zijn betaalbaar voor iedereen. Het bedrijf wil dat iedereen kan genieten van een thuisbioscoopervaring, ongeacht zijn budget.

Gebruiksvriendelijkheid: Stobe beamers zijn eenvoudig te gebruiken. De beamers zijn voorzien van een duidelijke gebruikersinterface en kunnen worden verbonden met een breed scala aan apparaten.

STOBE COMFORT: De Stobe COMFORT Beamer, het model waar ik vandaag over ga hebben, heeft de volgende specificaties:

  • Belangrijke specificaties
      • Resolutie: 1920 x 1080 (FHD)
      • Beeldverhouding: 16:9
      • Contrastverhouding: 5000:1
      • Luminantie: 300 ANSI lumen
      • Refresh rate: 30 Hz
      • Uniformiteit: 90%
      • Ingebouwde luidsprekers: 2x5W 
      • Geluidstechnologie: DSP

    Dit model is geschikt voor verschillende situaties, zoals thuisbioscoop, klein zakelijk gebruik en muurschilderingen. Door het handvat wat het beschikt is dit model eenvoudig mee te nemen en met de wifi functie kan je draadloos beelden delen via airplay of miracast. 

    Een grote min punt van dit model is: je kan geen netflix of andere streaming diensten direct streamen via je telefoon, hiervoor heb je een Chromecast of andere streamings stick nodig. Dit is eigenlijk voor alle WIFI beamer modellen.

    (Dit komt doordat Netflix alleen via google geopend kan worden en hiervoor licenties nodig zijn. De basis interface van de wifi beamers hebben niet de optie en licentie hiervoor. Meestal hebben modellen van €500+ wel de mogelijkheid hiervoor.

    Mijn ervaring:

    Ik heb de Stobe Comfort Beamer zelf een paar weken gebruikt en ik ben erg tevreden. De beeldkwaliteit is scherp en helder, en de geluidskwaliteit is krachtig en vol. De beamer is ook erg gebruiksvriendelijk. Ik heb hem binnen een paar minuten aangesloten en was meteen klaar om te genieten van een film.

    Conclusie: 

    De Stobe Comfort Beamer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een instap beamer met een goede beeld- en geluidskwaliteit. De beamer is eenvoudig te gebruiken en heeft een aantal handige functies, zoals digitale focus, digitale trapeziumcorrectie en wifi.

    Ben jij opzoek naar een beamer specifiek voor in de slaapkamer? Lees hier verder

    Geschreven door: Zhou Yi Schoenmakers 

    Bekijk de review van TechTime op Youtube

     


    Laat een reactie

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.