Magic cube mini beamer: Waarom NIET KOPEN?

Magic cube mini projector

Wat je moet weten voordat je een Magic Cube Mini Beamer koopt

Je hebt waarschijnlijk advertenties van de Magic Cube mini beamer gezien op Facebook, TikTok, Instagram of YouTube. Bij STOBE.NL zijn wij de mini beamer experts van Nederland en België. Wij verkopen geen beamers zomaar; ons doel is om consumenten te adviseren en informeren, zodat je een aankoop doet die aan je verwachtingen voldoet.

Wat beloven de advertenties?
De advertenties voor de Magic Cube beweren vaak dat je eenvoudig Netflix kunt kijken en alles vanaf je telefoon kunt streamen. Ze laten je ook zien dat er verschillende "merken" zijn die precies hetzelfde product aanbieden. Wat ze je niet vertellen, zijn de volgende belangrijke punten:

Beperkingen van de Magic Cube Mini Beamer:
1. Netflix Probleem: De advertenties geven vaak de indruk dat je Netflix probleemloos kunt streamen. In werkelijkheid kun je Netflix vaak maar tijdelijk gebruiken omdat de beamer geen licentie heeft voor de streamingdienst. Goedkope beamers, zoals de Magic Cube, hebben meestal geen directe licentie, wat betekent dat je vaak een extra Chromecast van ongeveer 40 euro nodig hebt om Netflix en andere streamingdiensten te gebruiken. Beamers van rond de 500 euro of meer hebben vaak een ingebouwde Chromecast, waardoor je direct toegang hebt tot de benodigde licenties.

2. Zwarte Vlekken op het Scherm: Een ander veelvoorkomend probleem is het zogenaamde "black spot" fenomeen. Dit gebeurt wanneer er een stofje op de binnenkant van de lens van de Magic Cube terechtkomt, omdat de beamer niet goed afgesloten is. Dit stofje kan niet eenvoudig worden verwijderd, omdat de beamer niet geopend kan worden. Hierdoor moet je mogelijk binnen afzienbare tijd een nieuwe beamer kopen, wat de kosten aanzienlijk verhoogt. Je betaalt misschien 70 euro voor de beamer, maar na een jaar kunnen de kosten oplopen tot 140 euro of meer.

Ons Advies als Mini Beamer Experts:
- Kies een Beamer van 100-200 Euro: We raden aan om een beamer van deze prijsklasse te kopen. Let goed op dat de beamer een klepje heeft waarmee je stof eenvoudig kunt verwijderen met een wattenstaafje. In deze prijsklasse vind je ook beamers met een volledig afgesloten lens, waardoor je het probleem van stofdeeltjes voorkomt.

- Bij beamers onder de 500 euro kan je het beste een chromecast bij kopen om optimaal alles te kunnen kijken vanaf de beamer!

Bij STOBE.NL, de nummer 1 mini beamer winkel van Nederland en België, vind je deskundig advies en een zorgvuldig geselecteerd assortiment beamers die aan jouw verwachtingen voldoen. Bezoek onze website voor de beste opties en om een weloverwogen keuze te maken!


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.