Klaar voor het EK?! Zeker met De STOBE EK beamer!

Klaar voor het EK?! Zeker met De STOBE EK beamer!

Klaar voor het EK?! Zeker met een STOBE beamer

Er staat weer een zomer vol voetbal voor de deur. In juni en juli gaan de Europese teams weer de strijd met elkaar aan en jij wilt dat natuurlijk op de voet volgen. Je kunt samen met je vrienden voor de televisie ploffen, maar dit EK vraagt om een bijzondere ervaring. Til jouw wedstrijddagen naar een hoger niveau door een projector van Stobe te gebruiken. Met deze beamers verander je je woonkamer in een kleine thuisbioscoop, zodat je iedere beweging op het veld feilloos volgt. Ontdek hier waarom een beamer kopen dé zet is van dit voetbalseizoen. 

Waarom een beamer in plaats van een televisie?

Misschien heb je thuis al een televisie van topkwaliteit. Waarom zou je er dan voor kiezen om dit EK te gaan projecteren? Er zijn genoeg redenen:
  • Je verandert je kelder, studeerkamer of zolder makkelijk in een extra televisiekamer, perfect voor kijkfeestjes zonder huisgenoten in de weg te zitten. 
  • Je kunt een beeld van wel 3 meter breed projecteren, waardoor je niets van de wedstrijd mist, ook niet wanneer je met grote groepen kijkt.
  • De projector is klein en na afloop van het EK weer makkelijk op te bergen.
  • Een beamer maakt een simpele poulewedstrijd al een stuk specialer én spannender, want je mist niets.

Een beamer voor elke situatie

Of je nu veel ruimte hebt of niet: er is altijd wel een projector die bij je situatie past. Zo heeft Stobe krachtige projectors die voor die echte bioscoopervaring zorgen, zoals de Optimus. Een super helder beeld, krachtige kleuren en een flexibel projectieformaat: dit model heeft het allemaal. Heb je juist beperkte ruimte in huis en wil je toch de wedstrijden projecteren op een scherm? Dan is de Mini precies wat je zoekt. Tussenformaten horen er ook bij. Zo zijn de Comfort of Cinematic modellen perfect voor een speciale kijkmiddag, maar wel met een fijn prijskaartje. Alle modellen zijn makkelijk aan te sturen met een afstandsbediening of via je telefoon.

Geen gedoe, vooral voetbal

Je vrienden komen over een uur langs om voetbal te kijken? Geen punt, want de projectors van Stobe zijn in een mum van tijd geïnstalleerd. Veel modellen hebben handige functies, zoals het automatisch scherpstellen van het beeld. Je verbindt de beamer gewoon met Bluetooth aan je apparaten of maakt gebruik van je wifi-netwerk. Zo kun je via een app live alle uitzendingen rondom het WK afspelen. Wil je van de mooiste beeldkwaliteit genieten? Dan is een bijpassend beamerscherm wel een goede keuze, maar je kunt het beeld natuurlijk ook op een witte muur projecteren. Voor je het weet ben je naar de voorbeschouwingen aan het kijken en kunnen de flesjes bier uit de koelkast gehaald worden.

Beleef dé voetbalzomer met DE STOBE EK projector

Laat die oude televisie even links liggen en transformeer een simpele witte muur in een waar bioscoopscherm. Met de beamers van Stobe maak je iedere wedstrijd van het EK een bijzondere ervaring. Open een biertje, hang achterover en geniet van de bruisende sfeer. Het mooiste van alles? Je kunt deze beamer natuurlijk ook gebruiken voor filmavonden of bewaren voor het volgende WK. Zo ben jij voorbereid op ieder groot sportevenement. Bekijk nu op Stobe.nl welk exemplaar het beste bij jouw situatie past en kies ervoor om dit voetbalseizoen een beamer te kopen die iedere wedstrijd tot leven brengt.

Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.