Hoe kijk je eenvoudig Netflix op alle beamers? STOBE.NL

Hoe kijk je eenvoudig Netflix op alle beamers? STOBE.NL
Hoe kijk je eenvoudig Netflix op alle beamers? | STOBE.NL

In deze blog bespreken we de eenvoudigste oplossing voor jouw probleem: Netflix kijken op je beamer. Of je nu een filmliefhebber bent of graag series bingewatcht, wij laten je zien hoe je dit moeiteloos kunt doen.

Waarom werkt Netflix niet?
Het probleem met het streamen van Netflix op veel beamers heeft te maken met licentierechten. Voor het afspelen van films en series zijn er rechten nodig die verstrekt worden door bedrijven zoals Netflix. De meeste beamers, vooral oudere modellen en sommige Android-beamers, ondersteunen deze licentierechten niet volledig, waardoor je problemen kunt ondervinden bij het streamen van inhoud.

Welke bedrijf heeft hiervoor een directe licentie?
Een van de grootste bedrijven ter wereld, Google, heeft de benodigde licenties om Netflix en andere streamingdiensten probleemloos af te spelen. Dit brengt ons bij de eenvoudige oplossing voor jouw probleem.

Oplossing: Google Chromecast met Google TV
Met een Google Chromecast met Google TV kun je eenvoudig en draadloos Netflix streamen naar je beamer. Hier is hoe je dit kunt doen:

1. Verbind de Chromecast met je beamer: Sluit de Chromecast aan op een HDMI-poort van je beamer.
2. Stroomvoorziening: Zorg ervoor dat de Chromecast van stroom wordt voorzien via een USB-kabel.
3. Volg de stappen op het schermNa het aansluiten van de Chromecast, kan je eenvoudig de stappen volgen.
4. Verbind met Wi-Fi: Volg de instructies in de app om de Chromecast met je Wi-Fi-netwerk te verbinden.
5. Download streaming apps: Open de Google TV-interface en download Netflix en andere gewenste streaming apps zoals Ziggo GO, KPN TV, Viaplay of NPO.

Met de Google Chromecast kun je niet alleen Netflix streamen, maar ook live-tv kijken via apps van je tv-aanbieder.

Problemen met ingebouwde Netflix-apps op beamers
Als je een beamer hebt waarop Netflix al is geïnstalleerd, maar de app werkt niet meer, komt dit waarschijnlijk door software-updates. Netflix brengt regelmatig updates uit, en andere bedrijven moeten deze updates implementeren om de app goed te laten werken op hun apparaten. Vooral bij Android-beamers zie je dit vaak gebeuren.

Eenvoudige oplossing voor dit probleem
De eenvoudigste manier om dit probleem te omzeilen is opnieuw het gebruik van een Google Chromecast met Google TV. Hiermee hoef je je geen zorgen te maken over software- of app-updates die de functionaliteit van Netflix op je beamer kunnen verstoren. Het biedt een stabiele en betrouwbare manier om continu toegang te hebben tot je favoriete films en series.

Waar koop je de juiste apparatuur?
Hoewel er veel verkopers zijn die beamers aanbieden, hebben slechts een paar winkels in Nederland echt verstand van beamers en kunnen ze je goed adviseren. Enkele van deze specialisten zijn BeamerExpert.nl, Beamer-Winkel.nl, TheNextShop.nl, en wij van STOBE.NL. Wij zijn een uitzondering op de andere erkende bedrijven. Wij verkopen alleen onze eigen beamer merk - STOBE

Samenvatting
Met een Google Chromecast met Google TV kun je eenvoudig en probleemloos Netflix kijken op elke beamer. Dit apparaat biedt een betrouwbare oplossing die updates en compatibiliteitsproblemen voorkomt. Voor meer informatie en deskundig advies, bezoek STOBE.NL en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het optimaliseren van je kijkervaring.


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.