GAMERS opgelet! Netflix problemen oplossen op mini beamer

Netflix-kijken-op-gameconsole

Netflix Kijken op Je Mini Beamer via je Game Console

Wil jij Netflix kijken op jouw smart beamer en heb werkt Netflix nier meer op een gegeven moment? Heb jij een game console zoals een Playstation, Nintendo switch, of een Xbox? Lees dan verder!

Waarom Werkt Netflix Niet Meer op Je Mini Beamer?

Als je een mini beamer hebt gekocht met Netflix en andere streamingapps erop, en deze was goedkoper dan €300, is de kans groot dat je tegen licentiebeperkingen aanloopt. Dit komt door de beveiligingseisen van streamingdiensten zoals Netflix, die bepaalde goedkopere beamers uiteindelijk niet meer ondersteunen.

Maar geen zorgen, we hebben een eenvoudige oplossing voor je: gebruik je gameconsole!

Oplossing: gebruik je game console om Netflix te kijken

Veel moderne gameconsoles, zoals de PlayStation 5, Xbox Series X, en zelfs de Nintendo Switch, hebben een ingebouwde app store. Hiermee kun je Netflix en andere streamingapps downloaden. Door je console op je mini beamer aan te sluiten, kun je weer genieten van films en series op groot scherm. En als bonus kun je je beamer ook meteen als gaming beamer gebruiken!

Stappenplan om Netflix Weer Werkend te Krijgen

Stap 1: Sluit je mini beamer aan op een gameconsole zoals een PlayStation 5. Zorg ervoor dat de console een app store heeft.

Stap 2: Ga op je beamer naar de HDMI-ingang waar je console op aangesloten is. Je zou nu het scherm van je PlayStation moeten zien.

Stap 3: Ga naar de app store op je gameconsole en download de streamingapps die je wilt, zoals Netflix.

Stap 4: Start Netflix vanaf je console en voila! Je kunt nu via je mini beamer weer Netflix kijken op een XXL-scherm.

Bonus: Sneller Typen met je Gamecontroller

Een groot voordeel van het gebruik van een gameconsole is dat je alles kunt typen met de controller, wat vaak sneller gaat dan met de afstandsbediening van de beamer. Dit maakt het scrollen door je favoriete films en series een stuk eenvoudiger!

Vond je dit handig?

Laat het ons weten in de reacties en deel je ervaring met Netflix op je mini beamer via je gameconsole!


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.