De Eerste Nederlandse Karaoke Beamer op de Markt: De STOBE OPTIMUS STAGE!

De Eerste Nederlandse Karaoke Beamer op de Markt: De STOBE OPTIMUS STAGE!

De Eerste Nederlandse Karaoke Beamer op de Markt: De STOBE OPTIMUS STAGE!

Ben je op zoek naar de perfecte beamer voor jouw evenementen? Of zoek je een beamer met geïntegreerde draadloze microfoons? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou: de STOBE OPTIMUS STAGE! Dit unieke model is speciaal ontworpen voor evenementen en is de eerste in Nederland met ingebouwde draadloze bluetooth microfoons – en dat maar liefst twee keer! Hiermee heb je alleen nog externe bluetooth speakers en eventueel een beamer scherm nodig om jouw evenement compleet te maken.Innovatie op het Podium: De STOBE OPTIMUS STAGE

De STOBE OPTIMUS STAGE heeft zich een plekje op het podium verdiend, en dat is niet zonder reden. Deze beamer brengt een nieuwe dimensie aan jouw evenementen en karaoke-avonden met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak. Hier zijn enkele redenen waarom de STOBE OPTIMUS STAGE een must-have is:

1. Ingebouwde Draadloze Bluetooth Microfoons
Met de twee ingebouwde draadloze bluetooth microfoons heb je volledige bewegingsvrijheid tijdens je karaoke-optredens. Geen gedoe meer met kabels en een perfecte geluidskwaliteit.

2. Kara Fun App Ondersteuning
Dankzij de Kara Fun app kun je draadloos toegang krijgen tot een enorme bibliotheek aan liedjes. En het beste deel? Deze app heeft handelsrechten, wat betekent dat je de liedjes overal met licentie kunt gebruiken. Of je nu een feest geeft thuis of een professioneel evenement organiseert, de Kara Fun app maakt het mogelijk.

3. Krachtige Lichtopbrengst
Met een lichtopbrengst van 2200 Ansi lumen is de STOBE OPTIMUS STAGE perfect voor evenementen tot 100 personen in een licht verduisterde ruimte. Dit zorgt ervoor dat jouw projecties altijd helder en duidelijk zijn, zelfs in verlichte omstandigheden.

4. Ingebouwde Google TV Box
De STOBE OPTIMUS STAGE is niet alleen voor karaoke en evenementen. Dankzij de ingebouwde Google TV Box kun je deze beamer ook gebruiken als een high-end home cinema smart beamer. Stream je favoriete films en series rechtstreeks via de beamer en geniet van een ultieme kijkervaring.

5. Veelzijdig Gebruik
Of je nu een karaoke-avond organiseert, een bedrijfspresentatie geeft, of een filmavond plant, de STOBE OPTIMUS STAGE is veelzijdig genoeg om aan al jouw behoeften te voldoen. Dit model is ontworpen om flexibel en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat je altijd het maximale uit je evenementen kunt halen.

Maak Jouw Evenement Compleet met de STOBE OPTIMUS STAGE

De STOBE OPTIMUS STAGE is de ultieme beamer voor elke gelegenheid. Met zijn innovatieve functies en hoge prestaties zorgt deze beamer ervoor dat jouw evenementen en karaoke-avonden onvergetelijk worden. Wacht niet langer en breng jouw entertainment naar een hoger niveau met de eerste Nederlandse karaoke beamer op de markt!

De STOBE OPTIMUS STAGE is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en gemak in één. Zorg dat jouw evenement opvalt met de beste beamer van Nederland!

Wil jij dit model huren of kopen?

Neem dan vandaag nog contact op met ons! Stuur een e-mail naar stobe.ecommerce@gmail.com en ontdek de mogelijkheden.


Laat een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.